Afspraken en regels

Wilt u een afspraak maken? Dat kan per e-mail of telefonisch.

Moeten er afspraken gemaakt worden na een controle of voorgaande behandeling, dan is het voor ons fijn om deze afspraken meteen in de praktijk te maken. Neemt u daarvoor uw agenda mee tijdens afspraken? Alvast bedankt.

Wilt u een afspraak verzetten? Ook dit kan per e-mail of telefonisch.

Indien uw afspraak verzet moet worden, hanteren wij de regel dat dit minimaal 1 werkdag van te voren doorgegeven moet worden. Anders kan het zijn dat wij de kosten deels in rekening brengen.

Als service bieden wij u een e-mail of sms ter herinnering aan. Deze wordt 1 dag voor uw afspraak verstuurd. Echter kan het helaas voorkomen dat deze service tijdelijk niet werkt, dus zet de afspraak ook in uw eigen agenda.

Is er iets gewijzigd in uw gegevens zoals een adres, telefoonnummer of e-mail? Dan vernemen wij de wijziging graag via info@mondzorgschaffelaar.nl of als u in de praktijk bent.

Afspraak vergeten of vertraagd?

Mocht u vertraagd zijn en daardoor te laat op uw afspraak dreigen te komen, laat ons dit dan even weten. Als er te weinig tijd resteert om uw behandeling voldoende aandacht te geven kan het namelijk verstandiger zijn een nieuwe afspraak te maken.

Afspraak vergeten? Dat kan ons allemaal een keer overkomen. Mocht het nogmaals voorkomen dat u uw afspraak vergeet kunnen wij de voorgenomen behandeling in zijn geheel of gedeeltelijk in rekening brengen.

Mondzorg Schaffelaar

Hugo de Grootlaan 23A 
3771 HK Barneveld

Email: info@mondzorgschaffelaar.nl
Telefoon: 0342 - 422 698
Whatsapp: 06 - 51613332

Ontwikkeld door

© Mondzorg Schaffelaar - Privacy