De praktijk

Mondzorg Schaffelaar is van 1997 tot en met 2020 bekend geweest onder de naam Tandartsenpraktijk Dik met als vertrouwde gezichten Jan en Natasja Dik. Jan en Natasja hebben besloten om op het hoogtepunt van hun carrière als praktijkhouders, het stokje over te dragen. Zij blijven beiden werkzaam in de tandartsenpraktijk, maar krijgen op deze manier de kans, om zich ook op andere vlakken te ontwikkelen. Jan blijft met veel plezier zijn werk als tandarts-implantoloog uitvoeren in de praktijk. En Natasja zal achter de schermen ondersteunen in de praktijkvoering.

Per 1 februari 2021 zal Tandartsenpraktijk Dik worden voortgezet door Zoë Ariens onder de nieuwe naam: Mondzorg Schaffelaar. Zoë is de afgelopen 2 jaar werkzaam geweest in de praktijk als tandartsmedewerkster en zal met veel zorg de praktijk voortzetten.

Het voormalige team van tandartsenpraktijk Dik blijft voor u klaar staan, als het team van Mondzorg Schaffelaar. Ons hechte team bestaat uit 4 tandartsen, 4 mondhygiënisten, 2 (paro) preventie-assistenten en 8 enthousiaste medewerkers, die zowel overdag als ’s avonds voor u klaar staan.

Mondzorg Schaffelaar is de deskundige praktijk in Barneveld waar u een helder en individueel advies krijgt. Waar voorkomen beter is dan genezen. Waar u terecht kunt met al uw vragen. Waar uw mond niet alleen wordt gezien als functioneel, maar ook als onderdeel van uw gezondheid en uw uitstraling. Wij werken met plezier voor u, met u en met elkaar.

Wij zetten de prettige en goede zorg graag voort en hopen u vol vertrouwen te zien bij Mondzorg Schaffelaar!

Mondzorg Schaffelaar

Hugo de Grootlaan 23A 
3771 HK Barneveld

Email: info@mondzorgschaffelaar.nl
Telefoon: 0342 - 422 698

Ontwikkeld door

© Mondzorg Schaffelaar - Privacy