De praktijk

Mondzorg Schaffelaar is een vertrouwde praktijk in Barneveld waar u terecht kunt voor al uw vragen en wensen rondom uw mond en gebit. Ons behandelend team bestaat uit eerlijke tandartsen, vriendelijke mondhygiënisten en fijne (paro)preventieassistenten. Zij worden ondersteund door ervaren assistentes en aangestuurd door onze betrokken praktijkmanager. Een hecht team wat u als patiënt centraal stelt.

Wij vinden het belangrijk dat u zich zo veel mogelijk op uw gemak voelt. Dat uw wensen en verhaal gehoord worden. En dat u van ons een persoonlijk advies, eerlijk en duidelijk antwoord krijgt. U kunt met uw hele gezin terecht, want ook de allerkleinsten zijn welkom en op hun plek bij ons.

De praktijk bevindt zich aan de Hugo de Grootlaan, centraal gelegen in Barneveld. Vlakbij de oprit naar de snelweg en de nieuwe wijk Bloemendal. Parkeren kan bij ons gratis voor de deur. In het pand zijn vier behandelkamers aanwezig, waardoor afspraken vaak kunnen worden afgestemd tussen tandartsen, mondhygiënisten en preventie assistentes. Hierdoor kunt u makkelijk meerdere afspraken achter elkaar plannen.

Tevens kunnen wij u ruime openingstijden aanbieden. Wij zijn vanzelfsprekend op werkdagen overdag geopend en bieden onze patiënten ook de mogelijkheid om maandag, dinsdag en woensdagavond langs te komen. In sommige weken zijn wij ook op zaterdagochtend beschikbaar voor u.

Buiten openingstijden en op feestdagen kunt u áltijd voor spoedeisende zaken terecht. Wij werken hiervoor samen met Dental 365 te Ede.

Een andere partij waar wij nauw mee samen werken is het Barneveld tandtechnisch Laboratorium (BTL). Deze lokale partij vervaardigt onze tandtechniekwerkstukken zoals kronen, bruggen en protheses. Zij bevinden zich op steenworp afstand van de praktijk, zo hoeft u minder lang te wachten.

Kortom: Mondzorg Schaffelaar is de deskundige praktijk in Barneveld waar u een helder en individueel advies krijgt. Waar voorkomen beter is dan genezen. Waar u terecht kunt met al uw vragen en wensen. Waar uw mond niet alleen wordt gezien als functioneel, maar ook als onderdeel van uw gezondheid en uw uitstraling. Wij werken met plezier voor u, met u en met elkaar.

Wij leveren prettige, goede zorg en hopen u vol vertrouwen te zien bij Mondzorg Schaffelaar!

Mondzorg Schaffelaar

Hugo de Grootlaan 23A 
3771 HK Barneveld

Email: info@mondzorgschaffelaar.nl
Telefoon: 0342 - 422 698
Whatsapp: 06 - 51613332

Ontwikkeld door

© Mondzorg Schaffelaar - Privacy