Tarieven en betalen

Onze nota’s worden verstuurd door Infomedics. Bent u aanvullend verzekerd voor tandartskosten? Dan ontvangt u van Infomedics alleen een eventuele restfactuur voor het bedrag dat niet door uw verzekeraar wordt vergoed. U hoeft de nota dus niet eerst zelf te betalen en deze dan te declareren bij uw zorgverzekeraar. Op uw rekening vindt u een overzicht van de verschillende verrichtingen die tijdens de behandeling hebben plaatsgevonden. Deze verrichtingen staan omschreven met een code.

De tarieven van de behandelingen zijn landelijk door de overheid vastgesteld. Onderstaand vindt u de tarievenlijst van behandelingen met bijbehorende codes. Met deze code kunt u op uw zorgpolis controleren of uw verzekeraar een behandeling (deels) vergoedt. Wanneer u dit doet voordat u een behandeling afspreekt, voorkomt u financiële verrassingen achteraf.

De prijzen voor materialen en techniekwerk kunt u aan de balie opvragen. Hieronder staat een lijst met de tarieven als indicatie. Wij werken samen met het Barneveld Tandtechnisch Laboratorium (BTL).

[Lijst met behandelingen en tarieven met UPT codes en de lijst van BTL]

Mocht u meer informatie willen over de prestatiebeschrijvingen en bijbehorende codes, dan kunt u terecht op de site van Alles Over Het Gebit.

Bij behandelingen boven de € 250,- sturen wij u per e-mail een begroting. Voor het maken van een betalingsregeling en voorwaarden of voor andere vragen over de betaling, verwijzen we u naar Infomedics.nl. Tel: 0900 777 777 1

Mondzorg Schaffelaar

Hugo de Grootlaan 23A 
3771 HK Barneveld

Email: info@mondzorgschaffelaar.nl
Telefoon: 0342 - 422 698

Ontwikkeld door

© Mondzorg Schaffelaar - Privacy